Hovedretter
Kalvefilet
fuglerede med waldorfsalat, tyttebær, asier, brun skysovs og hvide kartofler
Oksefilet
Rødvinssovs, stegte rodfrugter specielle kartofler efter aftale
Braiseret oksespidsbryst
m. urtepureret sovs, årstidens tilbehør og kartofler
Kalvesteg (yderlår)
stegt som vildt, waldorfsalat, tyttebær, vildtsovs og hvide kartofler
Culottesteg
skysovs, stegte kartofler i fad og salat
Flæskesteg
skysovs, hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og syltede grønne tomater
Ølmarineret svinekam,
skysovs små stegte kartofler og grøntsager efter sæson
Langtidsbraiserede svinekæber
m. rodfrugter hvide kartofler og rødbeder
Mørbradgryde
m. løse ris og årstidens tilbehør
Oksegryde
m. rodfrugter, kartoffelmos og syltede agurker
Supermør kalvelårtunge fra Dansk Gastro Kalv
Stegt med bacon, løg, fennikel ( halve løg, “ brændt på panden” )
Skysauce. Halve bagte kartofler med fyld af hvidløgsost og persille
Spinatsalat med ribs, glaskål og yoghurtdressing
Coq au Vin fra Kirstens Køkken
Møre og smagfulde kyllingeoverlår fra (evt. mærke). Langtidsstegt med vin og grøntsager, så smagen bliver helt intens. Champignon og karamelliserede perleløg som “prikken over I’et “ Sprød grøn salat med årstidens pynt Kartoffelmos eller ris, hjemmebagt foccacia