Buffet

I Kirstens Køkken gør vi os altid umage for at præcis dine ønsker til dit arrangement går i opfyldelse.

Du kan frit sammensætte din buffet ud fra menupunkterne ovenover eller egne ideér.

Vi sammensætter gerne et buffetforslag der prøver at tage højde for dine livretter og hvad du har tænkt det må koste.
For at give en idé om hvad du kan forvente, eller til inspiration, viser vi her nogle eksempler på buffeter vi har lavet.

Skriv en email eller ring og få et uforpligtende tilbud og en en snak om hvordan vi gør dit arrangement til en succes.
kirstenskoekken@mail.dk eller ring 22365465

 

Priseksempler på buffet

  • Festbuffet 1

    Forret

    • Bagt laks med urtecreme, pynt
    • Portionsanrettet kornsalat med grønt og kyllingespyd
    • Spinat souffle´ med lufttørret skinke, pesto, grønt

    Hovedret

    • Nakkekotelet med sauterede jordskokker, rosenkål ,blommer
    • Kalkuncuvette stegt med øl, honning
    • Kartoffelmostoppe
    • Knuste kartofler hertil cremefraiche med bacon og svampe
    • Salater efter årstiden

    Dessert

    • Hindbærcheesecake
    • Is efter aftale
    • Rabarbertrifli med crumble
    330 kr.
  • Festbuffet 2

    • Krebsehaler og rejer med mango og grønt
    • Caesarsalat med rugbrødschips
    • Lufttørret skinke på ristet rugbrød med pesto og grønt
    • Brød
    • Øl-braiseret kalvespidsbryst
    • BBQ-marinerede vikingekøller
    • Stegte kartoffelbåde med purløg og bacon, ravigottecreme
    • 2 salater
    • Brød
    • Valnøddelagkage med mokkacreme
    • Panna cotta med hvid chokolade og hindbærtop
    289 kr.
  • Vinter tapas

    Vinter tapas menu:

    • Hjemmelavede sennepssild med revet rødbedesalat
    • Sprængt grisemørbrad med æblesalsa
    • Svampepate med solbærglace
    • Rosastegt kalvefilet, estragoncreme og syrlige marinerede løg
    • Sliders med rilette af grisenakke, rysteribs og cornichoner
    • Rugchips
    • Cremet hvidskimmelost med syltede appelsiner
    • Brombærpannacotta
    239 kr.

    Brød og julesmør med tranebær: 15,-

 

Buffet retter

  • Forretter

    F1: Marineret laks med julienne af mango og chili samt sort sesam og koriander

    F2: Hellefisk på salatbund, rødløg, avocado, pinjekerner, hindbærdressing, brød

    F3: Dampet torsk med mild sennepsdressing, marineret tang

    F4: Salat af mørksej, spidskål, parmesan og røgede mandler

    F5: Varmrøget laks på juliennegrønt, lime, dild, brød

    F6: Stegte kammuslinger på babysalat, marineret tang 50 kr

    F7: Rejespyd med lime, dild, brød

    F8: Kylling på salatbund, årstidens grønne pynt, croutoner, dressing, brød

    F9: Tortillaruller med fyld på salatbund

    F10: Tærter med salat

    F11: Lufttørret skinke med salat og pynt

    F12: Skinkestang på salatbund

    F13: Fiskerulle med laksemousse, rød dressing, rejer, dild, lime, brød

  • Kød

    K1: Ungkvægmørbrad stegt med pebermix eller andet (Tillæg 25 kr)

    K2: Ungkvægfilet stegt med pebermix eller andet (Tillæg 10 kr)

    K3: Ungkvægculotte, rødvinsmarineret, hvidløgsmarineret, med bacon

    K4: Svinekam, honningmarineret, rødvinsmarineret

    K5: Skinkesteg, gammeldags, krydder/honning, eller chilivaniliemarineret

    K6: Svinemørbrad, hvidløgsmarineret (a la flanksteak), eller som bøf i fad. Traditionel/utraditionel

    K7: Kyllingbryst eller kalkun med pesto og bacon

    K8: Kyllinginderfilet på spyd

    K9: Kyllingspyd marineret

    K10: Hotwings

    K11: Lam , hel kølle, udbenet med rosmarin og hvidløg

    K12: Lammekrone med rosmarin og hvidløg

    K13: Lammeculotte med rosmarin og hvidløg

    K14: Frikadeller danske/græske

    K15: Fiskefrikadeller/fiskefarspinde

  • Tilbehør

    T1: Bagt kartoffel/rodfrugtemos

    T2: Bagt kartoffelmos med bacon

    T3: Små karrymarinerede kartofler i fad med peanuts

    T4: Stegt kartoffel med krydret olie

    T5: Små stegte kartofler med timian

    T6: Stegte grøntsager efter årstiden

    T7: Stegt kartoffel/rodfrugteblanding

    T8: Kartoffelsalat med spidskål og mormordressing

    T9: Græsk kartoffelsalat ( med stegte peberfrugter, feta, oliven )

    T10: Grøn marineret kartoffelsalat

    T11: Traditionel kartoffelsalat

    T12: Pastasalat med radisser, purløg, peberfrugt, bacon

    T13: Pastasalat med soltørret tomat, oliven, evt. hele hvidløg

    T14: Pastapenne med hjemmelavet basilikumpesto

    T15: Spinattimbale med eller uden bacon

    T16: Tranebærkompot med pære ( god til kalkun og kylling)

    T17: Hjemmelavet agurkesalat

    T18: Kløvet gulerodsmix med kryddergrønt

    T19: Marinerede bønner med soltørret tomat, feta, bacon, oliven

  • Salater

    S1: Grøn salat:
    Lollo bionda, feldsalat, agurk, ærter, melon, grønne druer, græskarkerner

    S2: Blandet salat:
    Babysalater, agurk, forårsløg, avocado, evt. grønne asparges, sherrytomat, mozzarellaperler eller parmesan. Evt. oliven eller hornvioler.

    S3: Speltsalat med rabarber:
    Blandede salater, forårsløg, agurk, spelt/hvedekerner, marinerede rabarber

    S4: Jordskokkesalat:
    Blandede salater, jordskokker i tynde skiver, pære i skiver, granatæbler

    S5: Tomatsalat:
    Ruccolasalat eller anden salat , tomatskiver, mozarella, salat/rødløg, oliven.

    S6: Broccolisalat med appelsin, abrikos, tranebær, citrondressing

    S7: Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner, cremefraichedressing

    S8: Spidskålssalat med ananas, ærter

    S9: Anderledes flot kålsalat:
    Broccoli, blomkål, kidneybønner, røde æbler, rødløg, græsk yoghurt, hvidløg, krydderurter, græskarkerner

    S10: Årstidens Kålsalat

  • Brød

    B1: Italienske flutes med oliven og feta (hjemmebagt)

    B2: Rustikt landbrød med græskarkerner

    B3: Durum baguette, et rustikt brød

    B4: Diverse hjemmebagte flutes og brød

    B5: Kryddersmør, forskellige varianter

    B6: Tzatziki

    B7: Croutoner, evt. hjemmelavede

    B8: Basilikum og olivenpesto

  • Desserter

    D1: Citronfromage med lakridstop

    D2: Citronfromage

    D3: Mokkafromage

    D4: Sherryfromage

    D5: Romfromage

    D6: Valnøddelagkage med mokkacreme

    D7: Rubinsteinerkage

    D8: Fragiliteroulade

    D9: Frugttærter

    D10: Nødderoulade med brombærskum

    D11: Pandekager med tilbehør

    D12: Kold rabarbersuppe med græsk yoghurt og honningristede mandler

    D13: Stikkelsbærtrifli

    D14: Tiramisu, traditionel eller med rabarber

    D15: Panna cotta med frugtpuré, portionsanrettet

    D16: Hjemmelavet islagkage

    D17: Hjemmelavet is med frugtpuré, portionsanrettet

    D18: Chokoladeskåle med fyld

    D19: Fløderand med frisk frugtsalat eller jordbærsovs

    D20: Dessertbord 3 slags (min. 30 pers.)

    D21: Dessertbord 5 slags (min. 50 pers.)

    D22: Mini chokoladeskåle med fyld

    D23: Hjemmelavet petitfour

 

×

Menu

Skriv til os
Har du en forespørgsel eller vil du bare i kontakt med os - så udfyld kontaktformularen eller ring til os på 22 36 54 65

Ring