Buffet
I Kirstens Køkken gør vi os altid umage for at præcis dine ønsker til dit arrangement går i opfyldelse.
Du kan frit sammensætte din buffet ud fra menupunkterne ovenover eller egne ideér.
Vi sammensætter gerne et buffetforslag der prøver at tage højde for dine livretter og hvad du har tænkt det må koste.
For at give en idé om hvad du kan forvente, eller til inspiration, viser vi her nogle eksempler på buffeter vi har lavet.
Skriv en email eller ring og få et uforpligtende tilbud og en en snak om hvordan vi gør dit arrangement til en succes.
kirstenskoekken@mail.dk eller ring 22365465
Priseksempler på buffet
-
Festbuffet 1
Forret
- Bagt laks med urtecreme, pynt
- Portionsanrettet kornsalat med grønt og kyllingespyd
- Spinat souffle´ med lufttørret skinke, pesto, grønt
Hovedret
- Nakkekotelet med sauterede jordskokker, rosenkål ,blommer
- Kalkuncuvette stegt med øl, honning
- Kartoffelmostoppe
- Knuste kartofler hertil cremefraiche med bacon og svampe
- Salater efter årstiden
Dessert
- Hindbærcheesecake
- Is efter aftale
- Rabarbertrifli med crumble
330 kr. -
Festbuffet 2
- Krebsehaler og rejer med mango og grønt
- Caesarsalat med rugbrødschips
- Lufttørret skinke på ristet rugbrød med pesto og grønt
- Brød
- Øl-braiseret kalvespidsbryst
- BBQ-marinerede vikingekøller
- Stegte kartoffelbåde med purløg og bacon, ravigottecreme
- 2 salater
- Brød
- Valnøddelagkage med mokkacreme
- Panna cotta med hvid chokolade og hindbærtop
289 kr. -
Vinter tapas
Vinter tapas menu:
- Hjemmelavede sennepssild med revet rødbedesalat
- Sprængt grisemørbrad med æblesalsa
- Svampepate med solbærglace
- Rosastegt kalvefilet, estragoncreme og syrlige marinerede løg
- Sliders med rilette af grisenakke, rysteribs og cornichoner
- Rugchips
- Cremet hvidskimmelost med syltede appelsiner
- Brombærpannacotta
239 kr.Brød og julesmør med tranebær: 15,-
Buffet retter
-
Forretter
F1: Marineret laks med julienne af mango og chili samt sort sesam og koriander
F2: Hellefisk på salatbund, rødløg, avocado, pinjekerner, hindbærdressing, brød
F3: Dampet torsk med mild sennepsdressing, marineret tang
F4: Salat af mørksej, spidskål, parmesan og røgede mandler
F5: Varmrøget laks på juliennegrønt, lime, dild, brød
F6: Stegte kammuslinger på babysalat, marineret tang 50 kr
F7: Rejespyd med lime, dild, brød
F8: Kylling på salatbund, årstidens grønne pynt, croutoner, dressing, brød
F9: Tortillaruller med fyld på salatbund
F10: Tærter med salat
F11: Lufttørret skinke med salat og pynt
F12: Skinkestang på salatbund
F13: Fiskerulle med laksemousse, rød dressing, rejer, dild, lime, brød
-
Kød
K1: Ungkvægmørbrad stegt med pebermix eller andet (Tillæg 25 kr)
K2: Ungkvægfilet stegt med pebermix eller andet (Tillæg 10 kr)
K3: Ungkvægculotte, rødvinsmarineret, hvidløgsmarineret, med bacon
K4: Svinekam, honningmarineret, rødvinsmarineret
K5: Skinkesteg, gammeldags, krydder/honning, eller chilivaniliemarineret
K6: Svinemørbrad, hvidløgsmarineret (a la flanksteak), eller som bøf i fad. Traditionel/utraditionel
K7: Kyllingbryst eller kalkun med pesto og bacon
K8: Kyllinginderfilet på spyd
K9: Kyllingspyd marineret
K10: Hotwings
K11: Lam , hel kølle, udbenet med rosmarin og hvidløg
K12: Lammekrone med rosmarin og hvidløg
K13: Lammeculotte med rosmarin og hvidløg
K14: Frikadeller danske/græske
K15: Fiskefrikadeller/fiskefarspinde
-
Tilbehør
T1: Bagt kartoffel/rodfrugtemos
T2: Bagt kartoffelmos med bacon
T3: Små karrymarinerede kartofler i fad med peanuts
T4: Stegt kartoffel med krydret olie
T5: Små stegte kartofler med timian
T6: Stegte grøntsager efter årstiden
T7: Stegt kartoffel/rodfrugteblanding
T8: Kartoffelsalat med spidskål og mormordressing
T9: Græsk kartoffelsalat ( med stegte peberfrugter, feta, oliven )
T10: Grøn marineret kartoffelsalat
T11: Traditionel kartoffelsalat
T12: Pastasalat med radisser, purløg, peberfrugt, bacon
T13: Pastasalat med soltørret tomat, oliven, evt. hele hvidløg
T14: Pastapenne med hjemmelavet basilikumpesto
T15: Spinattimbale med eller uden bacon
T16: Tranebærkompot med pære ( god til kalkun og kylling)
T17: Hjemmelavet agurkesalat
T18: Kløvet gulerodsmix med kryddergrønt
T19: Marinerede bønner med soltørret tomat, feta, bacon, oliven
-
Salater
S1: Grøn salat:
Lollo bionda, feldsalat, agurk, ærter, melon, grønne druer, græskarkernerS2: Blandet salat:
Babysalater, agurk, forårsløg, avocado, evt. grønne asparges, sherrytomat, mozzarellaperler eller parmesan. Evt. oliven eller hornvioler.S3: Speltsalat med rabarber:
Blandede salater, forårsløg, agurk, spelt/hvedekerner, marinerede rabarberS4: Jordskokkesalat:
Blandede salater, jordskokker i tynde skiver, pære i skiver, granatæblerS5: Tomatsalat:
Ruccolasalat eller anden salat , tomatskiver, mozarella, salat/rødløg, oliven.S6: Broccolisalat med appelsin, abrikos, tranebær, citrondressing
S7: Broccolisalat med bacon, rødløg, rosiner, cremefraichedressing
S8: Spidskålssalat med ananas, ærter
S9: Anderledes flot kålsalat:
Broccoli, blomkål, kidneybønner, røde æbler, rødløg, græsk yoghurt, hvidløg, krydderurter, græskarkernerS10: Årstidens Kålsalat
-
Brød
B1: Italienske flutes med oliven og feta (hjemmebagt)
B2: Rustikt landbrød med græskarkerner
B3: Durum baguette, et rustikt brød
B4: Diverse hjemmebagte flutes og brød
B5: Kryddersmør, forskellige varianter
B6: Tzatziki
B7: Croutoner, evt. hjemmelavede
B8: Basilikum og olivenpesto
-
Desserter
D1: Citronfromage med lakridstop
D2: Citronfromage
D3: Mokkafromage
D4: Sherryfromage
D5: Romfromage
D6: Valnøddelagkage med mokkacreme
D7: Rubinsteinerkage
D8: Fragiliteroulade
D9: Frugttærter
D10: Nødderoulade med brombærskum
D11: Pandekager med tilbehør
D12: Kold rabarbersuppe med græsk yoghurt og honningristede mandler
D13: Stikkelsbærtrifli
D14: Tiramisu, traditionel eller med rabarber
D15: Panna cotta med frugtpuré, portionsanrettet
D16: Hjemmelavet islagkage
D17: Hjemmelavet is med frugtpuré, portionsanrettet
D18: Chokoladeskåle med fyld
D19: Fløderand med frisk frugtsalat eller jordbærsovs
D20: Dessertbord 3 slags (min. 30 pers.)
D21: Dessertbord 5 slags (min. 50 pers.)
D22: Mini chokoladeskåle med fyld
D23: Hjemmelavet petitfour