Cafémenu

Kirstens Køkken er et privat firma der lejer køkkenlokalerne på Højagercenteret. Højagercenteret er et ældre-/aktivitetscenter i Jelling. Vi holder åbent i caféen alle hverdage så f.eks hjemmeboende pensionister kan komme og få et godt måltid mad. Vi har også udstyr som gør det muligt at bestille mad til opvarmning i hjemmet med lang holdbarhed.

Nogle kunder bestiller alle ugens måltider og andre bare deres livretter, der er ingen forpligtigelse.

Ligesom ved alle de andre ting vi laver, prøver vi at have øje for hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig bedst muligt. Ring derfor gerne og få en snak om hvad vi kan tilbyde. Eller stik hovedet ind hvis du alligevel er i nærheden

Cafeer (opdateret 19. september)

Den 10. august åbnede alle caféer i Senior efter nedlukning pga. corona. Den 19. september skærpede Sundhedsstyrelsen retningslinjerne igen pga. smitteudviklingen i samfundet, bl.a. blev kravet om brug af mundmind eller visir indført.
Det betyder, at du skal tage mundbind eller visir på, når du ankommer til caféen, når du forlader cafeen, og når forlader din plads, f.eks. hvis du rejser dig for at gå på toilettet eller bestiller mad. Der er ikke krav om mundbind eller visir, når du sidder ned. Kravet gælder indendørs, ikke udendørs.
Du vil også få mulighed for at lave dig frivillig registrere, så vi har dine kontaktinfo, hvis de på et senere tidspunkt skal bruges af sundhedsmyndighederne til at opspore smitte.

Desuden gælder følgende retningslinjer om afstandskrav, håndhygiejne mv.:

  • Ved både ankomst/afgang vil du blive bedt om at vaske eller afspritte dine hænder – og også hyppigt mens du er i cafeen.
  • Anbefalingen om 2 meters afstand gælder i alle caféer. Lokalets størrelse afgør, hvor mange der må være i den enkelte cafe, dog må der maks. være 50 personer.
  • Personalet sørger for, at der luftes ud i cafeen mindst 5 minutter hver time.
  • Al mad bliver portionsanrettet.
  • Personale sørger for ekstra rengøring, dvs. at borde og stole rengøres efter hver borger med vand og sæbe, og at dørhåndtag, disk, toiletter gøres rent med vand og sæbe flere gange dagligt.
  • Du skal selv medbringe mundbind, når du besøger cafeen.

Der hænger info på på døre og andre relevante steder.

Her kommer en menu når cafeen igen er åben.

×

Menu

Skriv til os
Har du en forespørgsel eller vil du bare i kontakt med os - så udfyld kontaktformularen eller ring til os på 22 36 54 65

Ring